Joe Exotic har udset sig, hvilke stjerneskuespillere der ville kunne spille ham på det store lærred

Joe Exotic har udset sig, hvilke stjerneskuespillere der ville kunne spille ham på det store lærred
'Tiger King'.

Joseph Maldanado-Passage alias Joe Exotic er ikke en såkaldt average Joe. Det ved alle, der har set den omdiskuterede Netflix-dokumentarserie ’Tiger King’, og det ved han ikke mindst selv. Derfor er det heller ikke hvem som helst, Joe Exotic forestiller sig i rollen som ham selv, hvis hans livshistorie en dag skulle ramme det store lærred.

I et nyt Hollywood Reporter-interview med skaberne af serien, Eric Goode og Rebecca Chaiklin, afslører de to instruktører, at deres fængslede eksotiske ven har udset sig to meget forskellige Hollywood-skuespillere, som han mener vil kunne klare rollen: Brad Pitt eller David Spade.

Den Oscar-vindende stjerneskuespiller Brad Pitt behøver næppe nogen  yderligere introduktion. David Spade blev kendt for sin optræden i ’Saturday Night Live’ i 90’erne, hvorpå han føjede en lang række amerikanske komediefilm til cv’et – heriblandt ’Joe Dirt’, hvilket da også er navnet, som Joe Exotic ifølge ’Tiger King’-instruktørerne ynder at bruge i stedet for David Spade.

Interviewet kommer desuden ind på Eric Goodes og Rebecca Chaiklins oplevelser under og efter optagelserne – blandt andet om de medvirkendes reaktioner på dokumentarserien, om anklagerne om et misogynt narrativ i serien og om, hvordan de ikke anede, at Carole Baskin havde så vild en baghistorie, før de filmede hende.

I kølvandet på dokumentarserien og Joe Exotics pludselige hyperpopularitet blandt seriestreamerne er der desuden opstået rygter om, at Joe skulle have udtrykt frustrationer over ikke at måtte bruge det såkaldte N-ord. Hollywood Reporter-intervieweren spurgte da også ind til dette, og om hvorvidt Joe Exotics påståede racistiske tendenser dukkede op til overfladen under optagelserne af ’Tiger King’. Hertil svarer Chaiklin: »Ja. Joe er en racist, jeg ville sige kategorisk. Han sagde ting, mens vi filmede, der var meget foruroligende«.

Sidst, men ikke mindst, blev instruktørduoen da også spurgt ind til, om der ikke kommer en opfølger til den populære serie. Hertil svarede Eric Goode: »Vi laver en toer – ’Locked Up With Joe’«. Han jokede ganske vist, men man kan da alligevel ikke undgå at tænke lidt over, hvordan en dokumentarserie om den excentriske tigerkonge bag tremmer ville tage sig ud, vel?

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af