Steve Carell og ’The Office’-skaber tager fis på Trumps rum-ambitioner i ny Netflix-serie: ’Space Force’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Det er ikke nok, at USA er til stede i rummet. Vi skal også have amerikansk dominans i rummet«. Således lød det, Da Donald Trump for et par år siden offentliggjorde sine planer om den nu søsatte hundedyre nye militærgren, Space Force. Og således lyder udgangspunktet sådan cirka også for den nye Netflix-komedieserie ’Space Force’, der tager højt og flot fis på hele molevitten.

’Space Force’ er skrevet af skaberen af den amerikanske ’The Office’, Greg Daniels, sammen med Steve Carell. Sidstnævnte spiller samtidig hovedrollen i serien som den firstjernede general Mark Naird, der får til opgave at lede rumstyrken og sørge for, at der (igen) vil vandre amerikanske støvler på Månen. Til at hjælpe med missionen får han selskab af et farvestrålende hold af soldater og forskere – og ret så begrænsede midler.

I den første teaser til serien tildeles en noget himmelfalden Steve Carell det vanvittige nye job, der viser sig at kræve kreativitet, tålmod og et Beach Boys-hit, der virker ganske effektivt som vredeshåndtering-værktøj. Vi præsenteres endvidere for det stjernespække cast, der tæller navne som John Malkovich, Lisa Kudrow, Diana Silvers (’Booksmart’), Ben Schwartz (’Parks and Recreation’), Jimmy O. Yang (’Silicon Valley’) og Noah Emmerich (’The Americans’).

’Space Force’ får premiere på Netflix den 29. maj.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af