’The Farewell’-instruktør laver engelsksproget remake af Cannes-vinder

’The Farewell’-instruktør laver engelsksproget remake af Cannes-vinder
Lulu Wang. (Foto: Jamie McCarthy/Getty Images)

Lulu Wang slog igennem med den anmelderroste debut ’The Farewell’, der vandt en Golden Globe, og nu langt om længe kan ses i de danske biografer i næste uge, hvor Soundvenue afholder landets første visning.

Og nu er Wang klar til at kaste sig over et nyt filmprojekt: Upcoming-intruktøren har nemlig fået til opgave at instruere en engelsksproget genindspilling af Hirokazu Kore-edas japanske drama ’Like Father, Like son’, der vandt Juryens Pris ved Cannes Film Festival i 2013.

Kore-edas film handler om ægteparret Ryöta og Midori, der lever sammen med sønnen Keita. En dag får parret den chokerende nyhed, at der ved en fejltagelse blev byttet rundt på deres biologiske søn Ryüsei og Keita efter fødslen. Dette stiller parret overfor en livsændrende beslutning: Vil de beholde deres biologiske søn, eller drengen, som de har opdraget til deres søn?

Det er endnu uvist, om Wang vil ændre dele af den oprindelige fortælling, eller tilføje nye karakterer til rollekataloget. Derudover kan man også kun gøre sig tanker om, hvor i verden og i hvilken tid filmen vil udspille sig.

Wang har selv udtrykt frustration over, at projektet er lækket til pressen, da hun mener, at vigtige detaljer omkring projektet er blevet overset i offentliggørelsen: »Annonceringer af nye projekter er virkelig problematiske, da de misser konteksten og det relevante perspektiv«, skriver hun på Twitter og tilføjer: »P.S: Jeg tror ikke på remakes. Mere har jeg ikke at sige lige nu«.

En kilde tæt på Focus Features bekræfter dog, at filmen befinder sig i opstartsfasen. Der er endnu ikke tilknyttet et cast, mens en premiere nok også ligger nogle år ude i fremtiden.

Wangs næste projekt er Amazon-dramaserien ’The Expatriates’, der har Nicole Kidman i hovedrollen. ‘The Farewell får dansk premiere 20. august.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af