Emma Stone giver gedigne ‘Joker’-vibes som Disney-skurk – se første trailer til ‘Cruella’

Emma Stone giver gedigne ‘Joker’-vibes som Disney-skurk – se første trailer til ‘Cruella’

I 2014 oplevede Disney stor financiel succes med filmen ‘Malificent’, der som bekendt gav ‘Tornerose’-skurken sin egen oprindelseshistorie og lod stjernen Angelina Jolie indtage den dystre hovedrolle.

Nu gør selskabet sig selv kunsten efter med ‘Cruella’, instrueret af Craig Gillespie (‘I, Tonya’). Denne gang er det ingen ringere end Oscar-vinderen Emma Stone, der skal spille en ung udgave af den pelsglade hundekidnapper Cruella de Vil fra ‘101 dalmatinere’.

»Jeg er kvinde, hør mig brøle«, siger den amerikanske skuespillerinde i første trailer til filmen med en tillært britisk dialekt, idet handlingen foregår i 70’ernes London. Cruella præsenteres her som en misforstået særling, der gemmer på en ondskabsfuld og destruktiv side, som uden tvivl kommer op til overfladen.

Traileren giver dermed også gedigne ‘Joker’-vibes, hvilket nok ikke er helt tilfældigt. Todd Phillips’ ‘Joker’ fokuserede jo netop på en ‘misforstået’ og manisk skurk, denne gang fra superhelteland, og filmen blev både en kæmpesucces ved billetlugerne og til Oscar-ceremonien, hvor hovedrolleindehaver Joaquin Phoenix som bekendt fik en statuette med hjem.

‘Cruella’ kommer i biografen 27. maj. Se den nye trailer herunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af