‘WandaVision’s Paul Bettany og Kathryn Hahn er klar på meget mere Marvel

‘WandaVision’s Paul Bettany og Kathryn Hahn er klar på meget mere Marvel
'WandaVision'. (Foto: PR)

Artiklen indeholder spoilers for ’WandaVision’ på Disney+.

Det sidste afsnit af ‘WandaVision’ blev i fredags sendt på Disney+, men som Marvel har for vane at gøre med deres cinematiske univers, bød finalen selvfølgelig også på en række åbne slutninger – bl.a. for Paul Bettanys androide Vision og Kathryn Hahns heks Agatha.

Bettany (som ganske vist trollede seriens fast igennem flere uger, da han teasede for en stor gæstecameo, der viste at være ham selv) er åben for at vende tilbage til rollen som den nu hvide Vision. Den nye version af superskabningen der, efter en fascinerende filosofisk samtale med den anden Vision, fik sin hukommelse tilbage og derefter forsvandt fra Westview. Dermed er der lagt op til at Vision (eller i hvert fald én udgave af ham) stadig har en rolle at spille i Marvel-universet.

»Jeg elsker Vision. Jep, jeg er på«, udtaler Bettany til Esquire og tilføjer, at han ikke ville have noget imod at spille karakteren »for evigt«.

Udsigterne til at Kathryn Hahns lumske Agathas Harkness medvirker i universet i fremtiden er derimod ikke så oplagte, idet Agatha nu er fanget i seriens realtid, forhekset til at spille den evigt optimistiske, lidt for nysgerrige sitcom-nabo Agnes, som straf for sine onde gerninger.

Selv er hun dog frisk på mere Marvel:

»De holder kortene tæt på kroppen, men jeg vil gerne. Nu hvor jeg har fået smag for det, elsker jeg det virkelig højt«, siger hun til New York Times.

Og hun mener, at Agathas straf formentlig ikke går heksen helt så meget på nerverne, som man ellers skulle tro:

»Jeg tror faktisk ikke, at hun har noget imod det. Hun havde brug for en pause. Hun havde været meget rastløs. Jeg tror, at hun var ret ensom i meget lang tid. Hun elsker at have selskab – hun elsker postbuddet, Ralph og Dottie. I øjeblikket tror jeg faktisk, at hun har det fint med at løsne korsettet og læne sig tilbage med en muffin og en latte«.

Hele første sæson af ‘WandaVision’ kan ses på Disney+ og fik fem stjerner af vores anmelder. Læs også vores spoiler-gennemgang af finalens mange skjulte easter eggs HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af