Kevin Spacey får sin første filmrolle efter overgrebsanklager

Kevin Spacey får sin første filmrolle efter overgrebsanklager
Kevin Spacey til premieren på 'Baby Driver' i London i 2017. (Foto: Tim P. Whitby/Getty Images for Sony Pictures)

Kevin Spacey har landet sin første nye filmrolle, siden han i 2017 blev anklaget for overgreb og efterfølgende klippet ud af Ridley Scott-filmen ‘All the Money in the World’.

Spacey skal spille en mindre rolle i den italienske instruktør Franco Neros nye film ‘L’uomo Che Disegno Dio’, der desuden har Neros hustru, Oscar-vinderen Vanessa Redgrave, på rollelisten.

Nero, der er bedst kendt som skuespiller i film som ‘Django Unchained’, ‘Die Hard 2’ og ‘John Wick 2’, udtaler til ABC News om castingen: »Jeg er meget glad for, at Kevin har sagt ja til at medvirke i min film. Jeg anser ham som en fantastisk skuespiller, og jeg kan slet ikke vente med at komme i gang med filmen«.

Ifølge Variety er der tale om en mindre cameo-rolle som en politiefterforsker. Filmen handler om en blind kunstner (spillet af Nero), der har en guddommelig evne til at male portrætter af folk ved udelukkende at høre deres stemme.

Spacey har forsøgt at krabbe sig tilbage i filmbranchen over de seneste år, blandt andet med en række bizarre julevideoer i karakter som Frank Underwood og ved en happening i Rom.

Hans sidste filmroller var i ‘Billionaire’s Boys Club’ fra 2018 og ‘Baby Driver’ fra 2017. Spacey blev anklaget for overgreb af Anthony Rapp i 2017 og siden har adskillige anklager set dagens lys, hvoraf enkelte er frafaldet.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af