‘Big Little Lies’-stjerne tror stadig på, at vi får en sæson 3

‘Big Little Lies’-stjerne tror stadig på, at vi får en sæson 3
Reese Witherspoon, Zoë Kravitz, Laura Dern, Shailene Woodley, Nicole Kidman og Meryl Streep til premieren på 'Big Little Lies' sæson 2. (Foto: Dia Dipasupil/Getty Images)

Det er efterhånden en rum tid siden, vi sagde farvel til HBO-serien ‘Big Little Lies’ absurd stjernespækkede cast i den fiktive californiske by Monterey – men drømmen om en tredje sæson lever fortsat.

Det fortæller den ene af seriens hovedroller, Shailene Woodley, i et nyt interview med The Hollywood Reporter:

»Vi går hele tiden rundt og siger, ‘Hvornår skal vi lave sæson 3? Hvordan får vi det til at ske?’. Jeg vil sige – bank under bordet – at det kommer til at ske Den største udfordring er folks kalendre, at få skrevet manuskripterne og dedikere sig til det«.

Woodley er ikke det første castmedlem, der har udtrykt appetit på flere intriger og ægteskabelige nedsmeltninger:

Sidste efterår teasede Nicole Kidman, som også producerede serien sammen med medspiller Reese Witherspoon, ligeledes for muligheden:

»En historie er ved at tage form – forfatter Liane Moriarty skriver på en bog. Alle i vores gruppe af kvinder er klar på det. Det handler mest af alt om at få konkretiseret bunken af ideer«, forklarede Kidman i et radiointerview med JAM Nation.

Kollegerne i den Emmy- og Golden Globe-vindende HBO-serie tæller foruden Kidman, Reese og Woodley også Laura Dern og Zoë Kravitz, mens Alexander Skarsgård og Meryl Streep indtog scenestjælende biroller i henholdsvis sæson et og to.

‘Big Little Lies’ blev tilvejebragt af superproduceren David E. Kelley, som udover at have skabt ‘Ally McBeal’ i 90’erne også stod bag Susanne Biers HBO-hit ‘The Undoing’, der ligeledes havde Kidman i hovedrollen.

‘Big Little Lies’ sæson 1-2 kan ses på HBO Nordic.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af