Anders W. Berthelsen debuterer som soloinstruktør med stjernespækket komedie

Anders W. Berthelsen debuterer som soloinstruktør med stjernespækket komedie
Anders W. Berthelsen med sit skuespillerhold: Joachim Fjelstrup, Roberta Reichardt, Sofie Torp, Martin Høgsted og Esben Smed. (Foto: Martin Dam Kristensen)

Anders W. Berthelsen snusede til instruktørgerningen med ‘Ser du månen, Daniel’, hvor han var krediteret som co-instruktør under Niels Arden Oplevs vinger.

Og det har givet skuespilleren blod på tanden. Berthelsen springer nemlig nu ud som soloinstruktør med komedien ‘Lykkelige omstændigheder’, der kan præsentere et fornemt cast med Sofie Torp og Esben Smed, der begge også var med i ‘Ser du månen, Daniel’, samt Roberta Reichardt, Joachim Fjelstrup og Martin Høgsted.

Filmen beskrives som en varm og sjov romantisk komedie, og den officielle synopsis lyder således:

»Søstrene Katrine og Karoline var tætte som børn, men kunne i dag ikke leve meget mere forskelligt. Karoline lever i et forgældet forhold med den arbejdsløse DJ Ronny. Katrine har derimod det hele i sit forhold med den succesfulde bygmester Markus. Det vil sige alt undtagen børn.

Men da Karoline bliver gravid ved et uheld, udtænker Katrine en snedig plan, som kan løse alles problemer: Katrine betaler søsterens gæld og lidt til – og får til gengæld hendes kommende baby. Den aftale kan Karoline ikke sige nej til, og så skal alle detaljer på plads inden fødslen. Men intet går som planlagt…«

Optagelserne er netop startet i Kolding, og garvede Kim Fupz Aakeson står for manuskriptet. Anders W. Berthelsen udtaler i en pressemeddelelse:

»Efter at have været co-instruktør på ‘Ser du månen, Daniel’ har jeg ledt efter det helt rigtige projekt til min egen instruktørdebut uden sikkerhedsline. Da jeg læste Kim Fupz’ manuskript til ‘Lykkelige omstændigheder’, var jeg ikke i tvivl om, at dette var det helt rigtige projekt for mig«.

Han fortsætter:

»Kim Fupz er en fantastisk humorist og en moderne, medrivende historiefortæller, og han har skrevet et virkelig morsomt og rørende manuskript med en serie af spil-levende karakterer, der føles ægte. Vi er lige gået i gang med optagelserne i min egen fødeby, og det er en stor oplevelse. Jeg glæder mig helt vildt til, at publikum skal se den færdige film til foråret«.

‘Lykkelige omstændigheder’ får premiere 7. april næste år.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af