Første fulde ’Eternals’-trailer introducerer Marvels nye superheltegruppe

Første fulde ’Eternals’-trailer introducerer Marvels nye superheltegruppe
'Eternals'. (Foto: screenshot fra trailer)

Marvel har netop udgivet den første fulde trailer til Chloé Zhaos kommende superheltesaga ’Eternals’. 

Traileren introducerer en hær af nye helte til MCU, der inkarneres af skuespillere som Gemma Chan, Richard Madden, Kumail Nanjiani, Salma Hayek og Angelina Jolie

Som gruppe hører The Eternals til blandt de mindre kendte i Marvels omfattende univers. Heldigvis formår traileren at give en kort introduktion til karaktererne og fortæller samtidig, hvorfor de ikke deltog i kampen mod Thanos, der som bekendt udryddede halvdelen af jordens befolkning i ’Infinity War’ fra 2018. 

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Zhao stod bag en af sidste års bedste og mest anmelderroste film ’Nomadland’, der vandt tre Oscars, heriblandt for bedste film. Selv siger Zhao, at hun i forbindelse med udviklingen af sin første blockbusters visuelle stemning har lænet sig meget op ad den legendariske Jack Kirbys originale tegneserier, der første gang så dagens lys tilbage i 1976. 

At dømme ud fra traileren lader det til, at Zhaos bidrag til det enorme univers bliver både episk, storladent og helt i tråd med den franchise, der har betaget millioner af fans siden dens begyndelse i 2008. 

’Eternals’ forventes at have dansk premiere den 4. november i år. Inden da kan du se frem til ’Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings’. Shang-Chi bliver den første asiatiske superhelt, der får sin egen film.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af