Mød det umage makkerpar i traileren til feelgood-dramaet ’Miss Viborg’

Mød det umage makkerpar i traileren til feelgood-dramaet ’Miss Viborg’
'Miss Viborg'. (Foto: Skærmbillede fra traileren.)

Instruktør Marianne Blicher debuterer med spillefilmen ’Miss Viborg’, der følger 17-årige Kate, der keder sig i den jyske provinsby Viborg.

En dag bryder Kate ind i nabolejligheden, og her bliver hun overrasket af den tidligere skønhedsdronning, nu pensionist, Solvej. 

Kate og Solvej udvikler et usædvanligt venskab og hjælper hinanden med at indse, at livet kan byde på meget mere, end de lige havde forventet hver især. Se traileren her: 

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Solvej, der nu er pillepusher, spilles af Ragnhild Kaasgard, og den 17-årige Kate, der ikke aner, hvad hun skal stille op med sit liv, portrætteres af Isabella Møller Hansen, som har medvirket i serier som ’Store Lars’, ’Rita’ og ’Ulven kommer’. 

Derudover skal vi også møde lastbilchaufføren, der hedder Preben Elkjær – ja, ligesom fodboldspilleren – der spilles af Kristian Halken og Josephine Park i rollen som Michala.

’Miss Viborg’ har biografpremiere 10. marts 2022. 

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af