Traileren til HBO’s ‘Winning Time’ om L.A. Lakers giver løfter om en sprudlende underholdende basketserie

Traileren til HBO’s ‘Winning Time’ om L.A. Lakers giver løfter om en sprudlende underholdende basketserie
'Winning Time'. (Foto: HBO Max)

Dokumentarserien ‘The Last Dance’ om Chicago Bulls’ storhedstid bragte sidste år fornyet interesse om slut-1900-tallets basketballmani, og nu er HBO og ingen ringere end Adam McKay hurtigt ude med en (fiktions)serie om det andet helt store hold fra perioden: L.A. Lakers med ‘Magic’ Johnson i spidsen.

McKay er som bekendt manden, der engang var kendt for Will Ferrell-komedier som ‘Anchorman’ og siden blev Oscar-nomineret instruktør bag film som ‘The Big Short’, ‘Vice’ og den aktuelle ‘Don’t Look Up’ – mens han sideløbende har søsat et seriestorværk som ‘Succession’.

Man spidser med andre ord ører, når han lancerer en ny HBO-serie, og nu er traileren til hans Lakers-fortælling, ‘Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty’, ude:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

McKay er serieskaber og har instrueret første afsnit, mens John C. Reilly spiller Jerry Buss, der i 80’erne beslutter sig for at købe Los Angeles Lakers og forvandle holdet til USA’s bedste – med god hjælp fra det unge håb Earvin ‘Magic’ Johnson, spillet af det nye navn Quincy Isaiah.

Stilen ligner en sprudlende retrofest, og rollerne omkring Reilly er besat af et appetitvækkende stjernecast med navne som Jason Segel, Adrien Brody, Julianne Nicholson, Gaby Hoffman, Tracy Letts, Rob Morgan og Sally Field.

‘Winning Time’ får premiere på HBO Max i marts 2022.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af