Se den hårdtslående-følsomme trailer til prequelserie til ‘2 døgn’ – ‘Frit land’

Se den hårdtslående-følsomme trailer til prequelserie til ‘2 døgn’ – ‘Frit land’
Sebastian Bull i 'Frit land' (Foto: Lasse Ulvedal Tolbøll/YouSee)

Oscar Giese og Nicolai Achton modtog meget ros sidste år for deres hårdkogte spændingsserie ’2 Døgn’, som Soundvenues anmelder sammenlignede med ’Pusher’ og ’Uncut Gems’.

Nu er de ude med en opfølger, eller rettere prequel, til serien kaldet ’Frit land’.

Tre år før ’2 Døgn’ kæmper Nicki med at stige i graderne i banden. Han er lavest i hierarkiet og laver ikke andet end at skrubbe toiletter og løbe ærinder. Men da den mystiske Markus løslades fra fængslet, får han muligheden for en alliance, der lader ham stige i graderne.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Nicki og Markus spilles henholdsvis af Sebastian Bull og Gustav Giese (storebror til Oscar), som støttes af Niklas Herskind, Morten Poulsen, Christopher Læssø, Alba August, Camilla Lau, Stefan Pagels og Morten Deleuran.

Serien skrives ligesom ’2 Døgn’ af Oscar Giese og instrueres af Nicolai Achton. Carl Emil Petersen, tidligere forsanger i Ulige Numre, og Anders Trentemøller har i forbindelse med serien lavet en genindspilning af nummeret ‘Frit land’.

Serien kommer til at bestå af fire afsnit af cirka 22 minutter, som kan ses på YouSee fra 11. april.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af