Bill Burr: Johnny Depp-haters bør undskylde, hvis han vinder retssagen

Bill Burr: Johnny Depp-haters bør undskylde, hvis han vinder retssagen
Bill Burr. (Foto: PR)

De seneste uger har Johnny Depp kørt sit vidneudsagn i retssagen mod ekskonen Amber Heard.

Her er der blandt andet kommet lydfiler frem, hvor Heard indrømmer at have slået Depp.

Amber Heards udsagn er kun lige begyndt, men nu har komikeren Bill Burr, som selv har fået kritik for sine jokes om minoriteter de senere år, slået fast, hvad han ønsker, der skal ske, hvis Depp vinder retssagen:

»Det ville være være rart, hvis de (dem, der har taget afstand fra Depp, red.) offentligt undskyldte og sagde: ‘Måske skal vi ikke konkludere for tidligt næste gang«, siger han i sin Monday Morning Podcast ifølge Indiewire.

»Det forundrer mig virkelig, hvordan pendulet ikke svinger den anden vej. Alle de kvindegrupper der, når de ser en kvinde, der lyver sådan her, hvilket virkelig skader deres position, fordi der er kvinder derude, som er i et forhold, som denne kvinde åbenlyst løj om og hævdede, at hun var i. Og at nogen går ud og lyver om det, det skader de folk, som rent faktisk er i det! Man skulle tro, de ville dække det«, fortsætter han.

Bill Burr indrømmer i podcasten, at han elsker Johnny Depp, og at han ikke følger med i selve retssagen, men at det er hans indtryk, at stjernen er foran på point.

Retssagen, der konkret handler om, hvorvidt Amber Heard ødelagde Johnny Depps karriere og dermed indtægter med et debatindlæg om hustruvold i The Washington Post, fortsætter med Heards side af sagen de kommende dage.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af