Sauron viser sit ansigt i episk ny trailer til ‘Ringenes herre’-serien

Sauron viser sit ansigt i episk ny trailer til ‘Ringenes herre’-serien
Sauron i 'Ringenes herre: Magtringene'. (Foto: Prime Video)

OPDATERING 25. juli kl. 13.15: Selvom den dominerende tolkning af traileren er, at ovenstående billede viser skuespilleren Anson Boon, der rygtes at spille Sauron, sår enkelte stemmer på internettet tvivl om, hvilken karakter billedet egentlig dækker over. Nogle mener, at der er tale om skuespilleren Bridie Sisson. Amazon har ikke bekræftet, hvem vi ser på billedet.

Amazon sparer ikke på promoveringsmaterialet for deres milliarddyre investering ‘Ringenes herre: Magtringene’, der får premiere til september.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Streaminggiganten har delt den anden lange trailer til serien denne måned. Og seriens episke vingefang er ikke til at tage fejl af.

I den nye trailer ser vi, hvordan ondskaben lurer under overfladen i Middle Earth, hvor alt ellers ånder idyl. Galadriel plages af fremtidssyn om en stor krig, mens Sauron, der lader til at antage en af sine menneskelige forme (se billedet øverst), smeder rænker i kulissen.

‘Ringenes herre: Magtringene’ foregår tusindvis af år før handlingen i ‘Ringenes herre’ og ‘Hobitten’ – nærmere bestemt i tiden, hvor magtringene blev smedet.

Her møder vi blandt andre en yngre udgave af halvelveren Elrond (Robert Aramayo) og elveren Galadriel (Morfydd Clark), som blev spillet af henholdsvis Hugo Weaving og Cate Blanchett’ i Peter Jacksons film. Derudover optræder dværgkongen Durin IV (Owain Arthur) og menneskekongen Isildur (Maxim Baldry), som vi så i flashbacks i ‘Ringenes herre: Eventyret om ringen’, også i store roller.

J.D. Payne og Patrick McKay er showrunnere på ‘Ringenes herre: Magtringene’, mens J.A. Bayona, kendt for ‘Børnehjemmet’ og ‘Jurassic World: Fallen Kingdom’, er konceptuerende instruktør.

Første afsnit får premiere 2. september på Amazon Prime Video.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af