Peter Jackson blev ghosted på den kommende ‘Ringenes herre’-serie

Peter Jackson blev ghosted på den kommende ‘Ringenes herre’-serie
Peter Jackson. (Foto: Albert L. Ortega/WireImage)

Om under en måned får verdens dyreste serie ‘The Rings of Power’ premiere efter flere års hype og omtale.

Undervejs har mange været nysgerrige på, om Peter Jackson – manden, der i sin tid gjorde Tolkiens ‘ufilmatiserbare’ Ringenes herre-bøger til en global kæmpesucces – ville have en rolle at spille i den kommende serie.

Men det fik han ikke.

I podcastene Awards Chatter hos The Hollywood Reporter og The Business hos KCRW fortæller Jackson, at han for fire-fem år siden – da Amazon havde erhvervet sig rettighederne til den nye serie – blev spurgt, om han ville være med inde over.

»Jeg sagde, ‘det er et umuligt spørgsmål at svare på uden at se et manuskript’. Så de sagde, ‘så snart vi har de første par manuskripter, sender vi dem til dig’. Og manuskripterne dukkede aldrig op. Det er det sidste, jeg hørte, hvilket er fint. Ingen klager overhovedet«, siger han i Awards Chatter-podcasten.

´Til The Business fortæller han, at han stadig kommer til at se serien.

»Jeg er ikke den slags fyr, der ønsker andre det dårligt. At lave film er svært nok. Hvis nogen laver en god film eller tv-serie, er det noget, man skal hylde. Den ene ting, jeg glæder mig til, er rent faktisk at se det som en helt neutral seer«.

Amazon har udsendt dette svar efter Jacksons udtalelser:

»Da vi jagtede rettighederne til vores serie, følte vi os forpligtet på at holde serien adskilt og separat fra filmene. Vi har den dybeste respekt for Peter Jackson og ‘Ringenes herre’-filmene, og vi er begejstrede for, at han glæder sig til at se ‘The Rings of Power’.

Serien får premiere på Amazon Prime Video 2. september.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af