Shia LaBeouf om FKA Twigs i nyt interview: »Jeg gjorde hende fortræd«

Shia LaBeouf om FKA Twigs i nyt interview: »Jeg gjorde hende fortræd«
Shia LaBeouf. (Foto: David M. Bennett/Getty Images)

Siden anklagerne om Shia LaBeoufs misbrug af hans ekskæreste FKA Twigs dukkede op i medierne, har den 36-årige skuespiller trukket sig både fra filmbranchen og offentligheden.

Men efter Olivia Wildes udtalelse til Variety i sidste uge om LaBeoufs formodede fyring på hendes kommende film ’Don’t Worry Darling’, er han igen blevet en omtalt skikkelse i medierne.

Han gav først lyd fra sig i et interview med biskoppen Robert Barron, hvor han fortalte om sine selvmordstanker, da hans karriere nåede et lavpunkt, men at blandt andet en konvertering til romersk katolicisme og hændelsen med FKA Twigs har været med til at redde hans liv.

Senest har LaBeouf delt en mail med Indiewire, som han sendte til Olivia Wilde efter hendes udtalelser, hvor han insisterer på, at han ikke blev fyret, men forlod produktionen på grund af manglende tid til at øve med sine medskuespillere. Ifølge Wilde fyrede hun ham for at beskytte medstjernen Florence Pugh, og fordi hans arbejdsetik ikke passede til hendes set.

Samtidig har Shia LaBeouf lade sig interviewe af sin gode ven, skuespilleren Jon Bernthal, i dennes nye podcast ’Real Ones’, hvor LaBeouf for første gang udtaler sig ærligt om sagen med FKA Twigs.

»Jeg gjorde den kvinde fortræd«, siger LaBeouf til Bernthal i podcasten.

»Og ved at gøre det har jeg gjort mange andre mennesker fortræd, og det samme før jeg mødte den kvinde. Jeg var et selvisk, egocentreret, uærligt, hensynsløst og bange menneske. Når jeg tænker på, hvad mit liv er blevet til, og hvordan det er nu, hvad mit formål er nu, så har jeg brug for at være nyttig. Og når jeg ser på hele det her #MeToo-miljø, så er der ikke mange fyre, der tager ansvar«.

Shia LaBeouf, som oprindeligt benægtede beskyldningerne fra FKA Twigs, beskriver hende som en helgen, der reddede hans liv. »Var hun ikke kommet ind i mit liv, og havde hun ikke banet vejen for, at jeg kunne opleve en total død af mit eget ego, så ville jeg have en meget middelmådig tilværelse eller være fuldkommen død«, fortæller han til Bernthal.

Retssagen mod LaBeouf er stadig i gang, og en dato for retten er sat til april 2023.

Efter sin pause fra filmbranchen er Shia LaBeouf snart tilbage som den titulære munk i Abel Ferraras kommende film ’Padre Pio’, der får verdenspremiere på dette års Venedig Film Festival.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af