‘Stranger Things’-talent anklager filmproducer for at presse hende til sex

‘Stranger Things’-talent anklager filmproducer for at presse hende til sex
Grace Van Dien, 2022. (Foto: Theo Wargo/Getty Images)

Grace Van Dien fik et stort gennembrud som Chrissy Cunningham i fjerde sæson af ‘Stranger Things’.

Men nu fortæller talentet, at hun har sat skuespilkarrieren på pause. Det skriver Indiewire.

Van Dien forklarede under en Twitch-livestream, at hun for nyligt har sagt nej til fire filmroller efter en traumatisk oplevelse under en filmoptagelse.

»I løbet af de sidste 2,5 uger har jeg faktisk afslået fire filmtilbud. Jeg kan se, at nogle er utilfredse med, at jeg siger nej til skuespillerprojekter og i stedet har fokuseret på at streame mere. Men faktum er, at jeg ikke har haft de bedste oplevelser med nogle af de mennesker, jeg har arbejdet for på mine seneste projekter. Og med streaming får jeg lov til selv at vælge, hvem jeg hænger ud med, taler med og så videre«, siger Van Dien ifølge Indiewire.

Hun fortsætter: »Under en af de sidste film, jeg lavede, spurgte produceren mig… Han havde hyret en pige, som han havde sex med, og så fik han hende til at spørge mig, om jeg ville have en trekant med dem. Det var min chef. Jeg gjorde det ikke. Jeg græd og var meget oprevet«.

Van Dien fortæller, at arbejdet med at livestreame på blandt andet Twitch har været godt for hendes mentale helbred, fordi hun så ikke føler sig tvunget til at sige ja til projekter, hvor hun kan havne i ubehagelige situationer.

»Jeg får lov til at blive inden for og spille videospil, og jeg har ikke en chef, der spørger, om jeg vil have sex med ham«, siger hun.

Van Dien sætter ikke navn på produceren eller hvilken filmoptagelse, det drejer sig om. Men hun fortæller, at hun håndterede sagen på »den rette måde«:

»Jeg sagde det til mit management. Min medspiller var der sammen med mig og spurgte: ‘Har jeg forstået det rigtigt?’ Og jeg svarede: ‘Ja’. Vi havde det forfærdeligt over det sammen. Vi græd en masse under de optagelser«.

Grace Van Dien fortæller desuden, at hun er i gang med at udvikle sine egne filmprojekter, som hun selv kan styre, så hun forhåbentligt i fremtiden kan undgå lignende situationer.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af