Sarah Jessica Parkers ungdomsforhold til Robert Downey Jr. gjorde hende »vred og flov«

Sarah Jessica Parkers ungdomsforhold til Robert Downey Jr. gjorde hende »vred og flov«
Sarah Jessica Parker og Robert Downey Jr. i 1991. (Foto: Tom Wargacki/WireImage)

‘Sex and the City’-stjernen Sarah Jessica Parker er kendt for at være ekstremt privat.

I et stort portrætinterview med The New Yorker (via Insider) åbner hun dog op om sit ungdomsforhold til Robert Downey Jr., der mens de var sammen havde et alvorligt stofmisbrug.

Parret mødtes, da de medvirkede i filmen ‘Firstborn’ fra 1984. Parker deler, hvordan hun næsten følte, at hun pådrog sig en forældrerolle over for kæresten, selvom de begge var i starten af 20’erne:

»Folk omkring ham slog mig hen, men jeg havde givet ham stabilitet og prøvet at skabe et sikkert hjerteslag, der gav ham mulighed for at møde op til tiden«.

I modsætning til Downey Jr. var Sarah Jessica Parker ikke selv specielt interesseret i alkohol og stoffer. Hun beskriver, at det gjorde hende »vred og flov« at tage ansvar for hans handlinger på den måde.

Parret var sammen i syv år og slog op i 1991. Downey Jr. fik en fængselsstraf i forbindelse med stofmisbrug i 1999, hvorefter han blev afvænnet.

Som svar på Parkers udtalelser, har en repræsentant for Robert Downey Jr. fortalt The New Yorker, at han har »stor respekt« for hende.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af