Lucy Dacus fra Boygenius kalder Barack Obama for en »krigsforbryder«

Lucy Dacus fra Boygenius kalder Barack Obama for en »krigsforbryder«
Lucy Dacus. (Foto: PR)

Forleden løftede Barack Obama sløret for sin årlige sommerplayliste, der blandt andet bød på Ice Spice, Rosalía og SZA.

Nummeret ‘Not Strong Enough’ fra singer-songwriter supergruppen Boygenius’ debutalbum, ‘The Record’, var også at finde på playlisten, hvilket ikke overraskende vidner om en bred musiksmag hos den tidligere amerikanske præsident, der vanligt har både nye og gamle sange i forskellige genrer på sine playlister.

Men at nummeret optrådte på Obamas playliste faldt ikke i god jord hos Boygenius medlem Lucy Dacus, som drog til tasterne og retweetede opslaget med ordet »krigsforbryder« efterfulgt af en trist smiley. Det melder Billboard:

Akkurat hvilken hændelse Dacus refererer til, bliver ikke yderligere specificeret, men den tidligere præsident er før blevet beskyldt for at godkende droneangreb i Pakistan og Yemen, som dræbte hundredevis af civile under sine to perioder i Det Hvide Hus mellem 2009 og 2017.

Boygenius’ ‘The Record’ optrådte også på Soundvenues liste over halvårets 10 bedste udenlandske albums.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af