Jason Momoa, Gal Gadot og Ezra Miller er færdige i det nye DC-univers

Jason Momoa, Gal Gadot og Ezra Miller er færdige i det nye DC-univers
Jason Momoa i den første 'Aquaman'. (Foto: PR)

James Gunn har store planer for sit nye DC-univers. Men ingen af de planer involverer tilsyneladende det oprindelige ‘Justice League’-cast.

Det skriver Variety, der kan rapportere, at hverken Jason Momoa, Gal Gadot eller Ezra Miller vil vende tilbage til deres roller som Justice League-heltene.

Det sker som led i instruktør James Gunn og producer Peter Safrans enorme DC-reboot. Gunn og Safran blev sidste år ansat som tovholdere for at genopfinde hele DC-universet.

Beslutningen om, at de tidligere stjerner er færdige, kan dog næppe komme som en stor overraskelse for nogen. Sidste år blev det annonceret, at Henry Cavill var færdig som Superman. Ben Afflecks kappeklædte helt måtte lide samme skæbne under Gunns ragekniv.

Oveni købet har den seneste DC-film ’The Flash’ været en skandaleramt affære, hvor særligt hovedrolleindehaver Ezra Millers privatliv har lagt en skygge over premieren.

’Aquaman and the Lost Kingdom’, der får dansk premiere 25. december, bliver Momoas sidste omgang som helten. Men ifølge Variety er hans tid i DC ikke helt ovre. Gunn planlægger at inkludere Momoa som karakteren Lobo enten i Superman-rebootet ’Superman: Legacy’ eller et andet projekt.

Det er dog ikke alle stjerner, der må forlade DCU. Viola Davis vil fortsætte sit virke som agenten Amanda Waller i en ny serie. ‘Suicide Squad’-skuespiller John Cena vil efter sigende også vende tilbage i en ny sæson af ‘Peacemaker’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af