Margot Robbie skyder potentiel ‘Barbie 2’ ned: »Vi byggede den ikke til, at der skulle være en trilogi«

Margot Robbie skyder potentiel ‘Barbie 2’ ned: »Vi byggede den ikke til, at der skulle være en trilogi«
'Barbie'. (Foto: Warner)

Kommercielle filmsucceser har det med at få efterfølgere – om det så forekommer naturligt eller ej at fortsætte historierne.

Margot Robbie, der både producerede og spillede hovedrollen i ‘Barbie’, tror dog ikke, at det kommer til at ske med årets lyserøde biografhit, som har solgt billetter for lige under 10 milliarder kroner på verdensplan. Det skriver Deadline.

»Jeg tror, vi puttede alt ind i den her. Vi byggede den ikke til, at der skulle være en trilogi eller noget«, siger Robbie i et rød løber-interview med Associated Press. »Greta (Gerwig, instruktøren, red.) puttede alt ind i den her film, så jeg kan ikke forestille mig, hvad der skulle komme efterfølgende«.

I videointerviewet ser hun derudover postivt på, at man lykkedes med at skabe et stort filmhit, som netop ikke er en fortsættelse (om end ‘Barbie’ er baseret på et meget kendt brand).

»Jeg vil sige, det største hovedbudskab for mig er, at originale film stadig kan hitte stort ved billetlugerne«, siger hun.

»Den behøver ikke være en efterfølger, en prequel eller et remake. Den kan være totalt original. Den kan stadig få et stort budget og gøre det. Og bare fordi der er en kvindelig hovedrolle, betyder det ikke, at den ikke kommer til at ramme alle fire kvadranter, hvilket jeg mener er en fejlopfattelse, som mange folk stadig har«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af