Netflix på vej med ny sæson af ‘Kastanjemanden’

Netflix på vej med ny sæson af ‘Kastanjemanden’
Danica Curcic i 'Kastanjemanden'. (Foto: Netflix)

Netflix har netop annonceret deres kommende skandinaviske film og serier, og med danske briller er det uden sammenligning mest opsigtsvækkende, at streamingtjenesten kommer med en opfølger til ‘Kastanjemanden’.

Serien baseret på Søren Sveistrups bog blev en stor succes på Netflix i 2021, og derfor giver det mening, at en fortsættelse er i støbeskeen.

I den nye sæson genforenes partnerne Mark Hess (Mikkel Boe Følsgaard) og Naia Thulin (Danica Curcic). De har dated efter opklaringsarbejdet i Kastanjemand-sagen, men forholdet er endt brat.

Nu bringes de så sammen i en ny sag, hvor en 41-årig kvinde findes myrdet. Det står klart, at hun er blevet stalked i længere tid op til mordet, og hun har blandt andet fået tilsendt videoer fra en ukendt gerningsmand med noget, der ligner et børnerim. Sagen kædes sammen med en 17-årig gymnasieelev, der også blev udsat for stalking inden sin død.

Sæsonen er skrevet af Dorte W. Høgh, der også var medskaber på den første, sammen med Emilie Lebech Kaae, som tidligere har arbejdet på ‘Ragnarok’ og det nye ‘Borgen’. Milad Alami (‘Charmøren’) er konceptuerende instruktør.

Den nye sæson kommer på Netflix i 2026.

Se videoen, hvor Netflix teaser deres kommende skandinaviske projekter:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af