Kevin Bacon var et almindeligt menneske for en dag – det var ikke sjovt

Kevin Bacon var et almindeligt menneske for en dag – det var ikke sjovt
Kevin Bacon. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Man hører indimellem de store stjerner drømme om at kunne bevæge sig ubemærket rundt i verden og opfører sig som et helt almindeligt menneske.

Well, Kevin Bacon prøvede det. Og det var ikke sjovt.

Den 65-årige skuespiller fortæller i et interview med Vanity Fair, at han lavede sit eget lille sociale eksperiment, hvor han fik en makeup-artist til at skabe en protese-forklædning med falske tænder, ny næse og briller, så han kunne prøve at gå rundt i Los Angeles uden at blive genkendt.

Han tog ind i et stort shoppingcenter, The Grove, der er fyldt med mennesker. Her erfarede han, at forklædningen virkede – ingen genkendte ham.

Men efter den indledende glæde forvandlede oplevelsen sig til et mareridt.

»Folk skubbede sig bare forbi mig og var ikke søde. Ingen sagde ‘Jeg elsker dig’. Jeg var nødt til at vente i kø for, jeg ved ikke, at købe en fucking kaffe eller whatever. Jeg var sådan, ‘det her stinker’. Jeg vil gå tilbage og være kendt igen«.

Man fornemmer, at Bacon siger det med et vist glimt i øjet, og han er nok godt klar over, hvor priviligeret det lyder, men det er svært ikke at holde af ærligheden i en tid, hvor mange celebs lader, som om det er mere byrde end fordel at være berømt.

Kevin Bacon er dobbeltaktuel for tiden, da han både er med i den nye ‘Beverly Hills Cop: Axel F’ over for Eddie Murphy på Netflix og i Ti Wests horroropfølger til ‘X’ og ‘Pearl’, ‘MaXXXine’, som endnu ikke har fået en dansk premieredato.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af