Gør Henry Cavill klar til at skifte ‘The Witcher’ ud med ‘Mass Effect’?

Gør Henry Cavill klar til at skifte ‘The Witcher’ ud med ‘Mass Effect’?
Henry Cavill. (Foto: Emma McIntyre/Getty Images)

Henry Cavill gør sig lige nu i Netflix’ filmatisering af ‘The Witcher’, men det er ikke det eneste spil, som han tilsyneladende er trukket i arbejdstøjet for.

På Instagram har skuespilleren nemlig viftet løs med en bunke papirer, der muligvis har noget at gøre med den populære sci-fi-serie ‘Mass Effect’.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Cavill skriver selv: »Hemmeligt projekt? Eller bare en håndfuld papirer med tilfældige ord på… Du må vente og se«.

Teksten på papirerne er sløret, men internettet er trods alt internettet, og det tog derfor ikke Gamepressure længe at afkode nogle af ordene ved at gøre billedet lidt skarpere.

Blandt ordene finder man ‘Cerberus’, ‘Reaper’ og ‘Geth’, som alle stammer fra ‘Mass Effect’-serien. Derudover nævnes Tali’Zorah, en af de bærende biroller i seriens oprindelige trilogi.

Som Gamepressure bemærker, kunne teksten på papiret se ud til at være taget fra Wikipedias side om ‘Mass Effect 3’.

Det helt store spørgsmål er jo så, hvad Cavill laver af hemmelige ting med ‘Mass Effect’? Eftersom han allerede spiller hovedrollen i en stor spilfilmatisering i ‘The Witcher’ (som dog er baseret på bøgerne og ikke selve spillet), virker det usandsynligt, at Cavill påtager sig et lignende projekt.

Derfor virker det også mere oplagt, at Cavill skal lægge stemme til det kommende ‘Mass Effect’-spil, som der arbejdes på lige nu.

Eller også er Cavill bare så meget nørd, at han har printet en bunke papirer ud fra Wikipedia om ‘Mass Effect 3’ – det ville ikke være første gang, han nørder løs på Instagram.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af