David Harbour fortæller om sin besættelse af ‘World of Warcraft’: »Det ødelagde mit liv i et helt år«

David Harbour fortæller om sin besættelse af ‘World of Warcraft’: »Det ødelagde mit liv i et helt år«
David Harbour i 'Stranger Things'. (Foto: Netflix)

Vi havde ikke lige set komme, at ‘Stranger Things’-stjernen David ‘Hopper’ Harbour er gamer, men han har faktisk en ganske omfattende fortid i ‘World of Warcraft’.

Det fortæller han i et interview, hvor Winona Ryder hurtigt bliver kørt ud på et sidespor, imens hun måbende lytter til sin kollegas erindringer.

Her afslører Harbour, at han for adskillige år siden var yderst dedikeret til det populære multiplayer-rollespil, hvor han spillede som Night Elf-krigeren Norad, indtil det gik helt galt:

»I 2005 spillede jeg det konstant! Det ødelagde mit liv i et helt år. Jeg gik fuldstændig fra forstanden. Jeg var helt vild afhængig af spillet«, siger skuespilleren.

Det hele sker med et smil på læben, hvilket kunne indikere, at det måske ikke var helt så slemt, som man kunne frygte.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Alligevel lader det til, at Harbour var så opslugt af spillet, at han simpelthen var nødt til at skifte det ud med et andet, nemlig ‘The Sims’, der har et lidt mere roligt tempo.

Her gik det dog også lidt skævt, da hele oplevelsen blev lidt for meta, da hans figur prøvede at gøre karriere som skuespiller i den digitale verden:

»Han var en slags birolle-skuespiller, men jeg ville have ham til at arbejde på sin tale og træne sin krop, og det eneste, han ville, var bare at spille computerspil«, siger Harbour.

Som skuespilleren dog selv tilføjer, gik det hele jo meget godt, for hans karriere har de seneste år blomstret, heriblandt med en rolle i Marvel-filmen ‘Black Widow’ og ikke mindst mindst ‘Stranger Things’.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af