Fortvivl ej: Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm fra Den Korte Radioavis er fundet

Fortvivl ej: Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm fra Den Korte Radioavis er fundet
Det var umiddelbart efter Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholms nytårstale fra hjemmet på Dalgas Boulevard hun forsvandt. Nu er hun dukket op igen. Bemærk ostehøvlen i askebægeret. (Foto: Theis Mortensen)

Siden juleaftensdag har Radio24syvs legendariske seniorkorrespondent Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm været forsvundet under særdeles mystiske omstændigheder. Politiet har ifølge kanalen været på bar bund i sagen og har ikke udvist en videre imponerende indsats i efterforskningen (måske har det noget at gøre med, at Kirsten Birgit består af lige dele cream sherry og det pureste satiriske opspind, men lad nu det ligge).

Kirsten Birgits kollega fra programmet Den Korte Radioavis, redaktør Rasmus Bruun, har siden da været utrættelig i sin søgen efter nyhedsfladens ankerkvinde og har egenhændigt – i Zissels fravær – kimet den ene P1-legende efter den anden ned med ‘Irish Boy’ som velvalgt underlægningsmusik. End ikke ‘Forsvundne Danskere’-legenden Mogens Rasmussen kunne have valgt det bedre.

Det har ført ham omkring nogle interessante anekdoter fra blandt andre Frank Esmann og Jens Nauntofte – ham der har set Saigon falde.

Nu har Rasmus Bruuns efterforskning båret frugt og Kirsten Birgit er dukket op et lidt overraskende sted – og i en noget omtumlet forfatning.

 

Det er ikke første gang, Kirsten Birgits fremtid har været uvis for offentligheden. Op mod sommerferien fik Kirsten Birgit et ildebefindende for åben mikrofon og efterlod en trofast middagslytterskare i vildrede om hendes tilstand. Men Kirsten Birgit vendte dengang stærkt tilbage – og det lader det til, hun gør nok engang.

Den Korte Radioavis er tilbage mandag d. 1. februar kl. 12.00.

Læs også: For Jørgen Leth er der narko i helikopteren

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af