Tre store udvidelsespakker på vej til ‘Fallout 4’: Fang og tæm væsener og byg robot-sidekicks

Tre store udvidelsespakker på vej til ‘Fallout 4’: Fang og tæm væsener og byg robot-sidekicks

De første udvidelsespakker – eller DLC’s som de ret beset hedder – er på vej til et af sidste års helt store blockbusterspil, ‘Fallout 4’. Udviklerne Bethesda har afsløret tre udvidelser, der fører nye udfordringer og oplevelser til spillets atomkrigshærgede ødemark.

Første pakke hedder ‘Automatron’ og lander allerede i marts. Her er det centrale nye aspekt, at du kan finde og sammensmede dele til din egen robot, som kan agere dit personlige sidekick, når du begiver dig ud på eventyr. Du kan selv personliggøre våben, udstyr og tilmed stemme på robotten.

Den næste DLC lander i april og hedder ‘Wasteland Workshop’. Her kan du fange de væsener og monstre, der bebor ‘Fallout 4’s Commonwealth. Dem kan du træne til at kæmpe mod andre spillere i hanekamps-lignende dyster.

Rosinen i pølseenden bliver ‘Far Harbor’, der lander i maj. Det er den mest omfattende udvidelse til hele universet. Udover et kæmpe nyt område at udforske (den største udvidelse nogensinde, ifølge Bethesda), så får du også helt nye missioner, nye bosættelser og nye våben.

Hvis du i forvejen har Season Pass til ‘Fallout 4’, så kan du gratis hente udvidelserne, mens prisen på den samlede pakke får et nøk opad, når udvidelserne lander. Bethesda har samtidig afsløret, at der er flere DLC’s på vej i 2016.

Læs også: Opdatering af ‘Grand Theft Auto Online’ byder på nyt køretøj, nye outfits og nye missioner

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af