Ny ’Fallout 4’-udvidelse lader dig indfange monstre og arrangere gladiatorkampe

Ny ’Fallout 4’-udvidelse lader dig indfange monstre og arrangere gladiatorkampe
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Først kom ’Automatron’ og nu er næste udvidelsespakke til ’Fallout 4’ på trapperne. Den evigt fjendtlige post-apokalyptiske ødemark kan blive for meget for selv den mest hårdføre eventyrer, hvorfor anden udvidelsespakke sætter fokus på hjemmet.

Som vi alle ved, hører man hjemme, der hvor man føler sig hjemme. Og ’Wasteland Workshop’-udvidelsen lærer spillere at man først føler sig rigtig hjemme når man kan holde Deathclaws indespærret som oldtidens løver og få dem til at kæmpe i bedste gladiatorstil. That’s right, udvidelsen er ikke kun puder og potteplanter til hjemmet, men bure og en arena til at arrangere tvekampe i.

’Automatron’s robotter har dermed fået en andenplads til de mange monstre man kan møde i det ellers golde landskab. ’Wasteland Workshop’ giver dig mulighed for at holde forskellige væsner i bur, så du kan bruge dem til træningsformål eller som selskab. Og når tiden er inde, kan du bruge dem som underholdning i den føromtalte arena.

Udvidelsen kommer med mange forskellige tilføjelser til home base, såsom en noget praktisk portal der renser al din radioaktivitet væk. Andre handy gadgets inkluderer et væld af fælder, der sikrer at du kan sove trygt (og få makaber underholdning for alle pengene, hvis nogen eller noget skulle forsøge at trænge sig på).

’Wasteland Workshop’ koster dig kun  ca. 30 kr. – halvdelen af hvad man måtte give for den første udvidelse. Hvis du allerede har købt sæsonkort skal du bare læne dig tilbage og vente på det nye indhold.

Udvidelsen frigives den 12. april, samme dag som ’Dark Souls 3’ rammer markedet,  ’Division’-opdateringen ’Incursion’ lanceres og en ’Destiny’-opdatering udkommer, så du har ingen undskyld for at kede dig om en lille uges tid.

Læs også: ‘Dark Souls 3′ er det hidtil mørkeste, sværeste og bedste spil i serien

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af