Elon Musk satte en stopper for Nicolas Cages filmdrømme i Las Vegas

Elon Musk satte en stopper for Nicolas Cages filmdrømme i Las Vegas
Nicolas Cage i ‘The Unbearable Weight of Massive Talent’ (Foto: Nordisk Film)

Nicolas Cage er for alvor tilbage i rampelyset efter flere stærke præstationer de seneste år, men det er i hvert fald ikke Elon Musk, vi kan takke for det glædelige gensyn.

Det afslørede skuespilleren i et interview med Jimmy Kimmel, da han kiggede forbi værtens talkshow for at promovere sin seneste film ’The Unbearable Weight of Massive Talent’.

Her kunne Cage nemlig løfte sløret for sin drøm om et filmstudie i Las Vegas, som Musk indirekte satte en brat stopper for.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Jeg har haft virkelig gode oplevelser med at lave film i Las Vegas«, fortalte Cage om byen, der dannede rammer for film som ‘Leaving Las Vegas’ og ‘Honeymoon in Vegas’, og som han har boet i de seneste 17 år.

»Jeg prøvede at få bygget et filmstudie der, men så kom Elon Musk og snuppede alle pengene til projektet – jeg fik 547 millioner kroner – som de gav til Tesla i stedet«, tilføjede Cage.

Projektet, som Cage omtaler, er samarbejdet mellem Tesla og Las Vegas, hvor firmaet har stået for større infrastruktur-projekter, heriblandt deres underjordiske Loop-tunnel.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af