David Harbour og Jodie Comer medvirker i kommende mystisk gyserspil

David Harbour og Jodie Comer medvirker i kommende mystisk gyserspil
David Harbour. (Foto: Rodin Eckenroth/Getty Images)

‘Stranger Things’-stjerne David Harbour og ‘Killing Eve’-stjerne Jodie Comer skal tilsyneladende optræde overfor hinanden i et kommende gyserspil.

Det afslører Harbour i et interview med spilmediet Video Games FN, hvor skuespilleren fortalte om sin rolle i den kommende filmatisering af PlayStation-spillet ‘Gran Turismo’, som udkommer i 2023.

Da han blev spurgt, om han kunne tænke sig at prøve den anden vej rundt – altså at medvirke i et spil frem for en film – afslørede han den interessante detalje om det overraskende spil og lige så overraskende kollega:

»Jeg har faktisk et på vej«, sagde Harbour. »Mig og Jodie Comer har medvirket i et spil. Jeg tror, det udkommer næste år. Det er et gyserspil«.

Nu er spørgsmålet, hvilket spil der er tale om, for hverken Comer eller Harbour er officielt tilknyttet et projekt med denne beskrivelse.

Der er dog nogle muligheder at vælge imellem efter et efterår, hvor sløret er blevet løftet for adskillige nye og gamle horror-spil, som vækkes til live atter en gang.

Umiddelbart kunne et bud være ‘Silent Hill’, som står over for en større renæssance med adskillige titler undervejs.

Med både Harbour og Comers stjernestatus ville det dog virke underligt, hvis de blot nøjes med et af de mindre projekter i serien, og eftersom flagskibsserien umiddelbart ikke står til comeback allerede i 2023, skal vi måske kigge andetsteds.

Et mere oplagt bud ville i stedet være Hideo Kojima, som har for vane at samarbejde med etablerede Hollywood-navne, senest med ‘Death Stranding’, hvor Norman Reedus, Mads Mikkelsen, Nicolas Winding Refn og Léa Seydoux var på rollelisten.

I starten af december teasede Kojima desuden et nyt spil, som vil blive afsløret ved årets The Game Awards. Der kan være tale om ‘Death Stranding 2’, men mere realistisk er det nok, at det drejer sig om det meget omtalte ‘Overdose’.

Spillet blev lækket tidligere på året, da en skræmmende og nervepirrende video (så tjek ved gyserspil-aspektet) dukkede op med Margaret Qualley i hovedrollen.

Vi ved formentlig meget mere, inden ugen er omme, da The Game Awards løber af stablen den 9. december, men lige nu kunne pilen godt pege mod ‘Overdose’ med Qualley i hovedrollen og altså både Harbour samt Comer i bærende biroller.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af