Årets største sci-fi-spil forsinkes til efteråret

Årets største sci-fi-spil forsinkes til efteråret
'Starfield'. (Foto: PR)

Havde du glædet dig til snart at starte den helt store rumrejse i sci-fi-spillet ‘Starfield’, må du vente et halvt år endnu.

Spillet var ellers ventet ude i løbet af maj, efter det blev forsinket sidste efterår, men nu lyder den officielle udgivelsesdato på den 6. september.

Det har Bethesda annonceret i en ny trailer for spillet, som du kan se nedenfor.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Bethesda har tidligere stået bag populære og episke serier som det postapokalyptiske ‘Fallout’ og fantasy-eventyret ‘The Elder Scrolls’, og netop derfor er forventningerne ekstremt høje til sci-fi-spillet, der bliver den første afstikker fra spilfirmaets vante rammer i 25 år.

Hypen til det nye udspil blev ikke mindre efter sidste år, hvor Bethesda fremviste 15 minutter fra spillet, der på nuværende tidspunkt mest af alt ligner ‘Skyrim’ i rummet.

Om den beskrivelse holder indtil september, finder vi ud af i juni, hvor Microsoft holder en større præsentation af ‘Starfield’ den 11. juni.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af