Cardi B tager endnu et skridt mod toppen – annoncerer sin første tøjlinje

Det kører for Cardi B – altså lige pånær Roskilde-aflysningen – og nu tager hun endnu et naturligt skridt i sin fremskridtrige karriere. For som rap-/popstjerne skal man naturligvis også have en tøjlinje, ligesom Rihanna, Beyoncé og de andre.

Cardi B’s første skud på stammen i den retning bliver et samarbejde med den amerikanske fast-fashion-kæde Fashion Nova. Det offentliggjorde rapperen tidligere i dag på Instagram, ligesom hun har fortalt Apple Music-radioværten Ebro om samarbejdet.

Its official Im designing My very own line with @fashionnova !!!

Et opslag delt af Cardi B Official IG (@iamcardib) den

»En af mine passioner er mode«, forklarede hun i interviewet med Ebro, og at valget er faldet på Fashion Nova, virker oplagt. Cardi B har nemlig længe promoveret deres tøj, og hun rapper sågar om brandet på sit nyt album, ‘Invasion of Privacy’. På sange ‘She Bad’ finder du linjen: »I could buy designer, but this Fashion Nova fit all that ass«. Fashion Nova er nemlig især kendt for at designe tøj til kvinder med kurver, og brandets fans tæller også The Kardashians og Teyana Taylor.

»De har været med mig fra starten af. Fashion Nova er stort, og jeg ved, at mange ikke har råd til alt muligt dyrt shit, så priserne bliver overkommelige. Jeg vil have, at folk ser godt ud – og high-end til budgetvenlige priser, og det er den perfekte mulighed. Det er jeg begejstret for«, fortalte hun Ebro.

Kollektionen skulle komme ud til efteråret, og selv om Cardi B ikke sagde så meget om tøjet, så fortalte hun Ebro, at »det bliver vildt, fordi det er det, jeg kan lide«. Og ja, med tanke på hendes stil, der ofte er kraftfuld, sexet og elegant på samme tid, så kan man forvente noget kropsnært blandet med nogle blazere og fake fur-jakker.

Måske også noget post-fødselsgear, da Cardi B forventes at føde sit første barn til juli – men ja, det må tiden vise.

Læs også: Cardi B’s debutalbum er en guidebog til, hvordan du håndterer en utro kæreste

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af