Muf10 sælger denimkollektion direkte efter modeshow i aften – kun i Illum

Muf10 sælger denimkollektion direkte efter modeshow i aften – kun i Illum
Nadja Bender i Muf10's nye denimkollektion.

Om lidt åbner showkalenderen ved SS20-versionen af Copenhagen Fashion Week, der byder på tre dages events, hvor Henrik Vibskov, Freya Dalsjø og Soulland blandt andre gør showcomeback i København, mens der også er flere svenske og norske brands i kalenderen denne sæson.

Muf10
holder også show i dag. Det er klokken 17 på Søpavillonen, og samtidig med, at Reza Etamadi og resten af holdet viser deres bud på næste års sommergear under titlen ‘Poetic Justice’, så bliver en lille del af kollektionen sat til salg på 1. og 2. etage i Illum.

Rapperen $hybxi i denimkollektionen.

Dermed kaster Muf10 sig ud i en såkaldt ‘see now buy now’-kollektion, hvor designet går direkte fra catwalk til butiksbøjlerne, som vi så flere brands som Burberry og Tommy Hilfiger eksperimentere med for et par år siden.

Der er tale om tre denim-styles: Et par jeans, denimshorts og så centerpiecet, en dobbelt denimjakke, hvor en blå vest er syet uden på en sort denimjakke. Alt denim har printet Muf10-logoet og digte af den persiske digter Hafiz ind i stoffet.

Læs mere om Muf10’s SS20-kollektion og Copenhagen Fashion Week på Soundvenue.com i løbet af de næste dage.

Læs også: Stine Goya om modens klimadilemma: »Det ville være virkelig vildt, hvis vi skulle sige, jamen, vi kan ikke lave tøj mere«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af