Post Malone sælger merchandise hos H&M – i butikkerne nu

Post Malone sælger merchandise hos H&M – i butikkerne nu
Post Malone.

Tidligere har vi set Justin Bieber sælger merchandise hos den svenske tøjgigant, mens The Weeknd havde et XO-samarbejde med H&Mindtil racismeskandalen ramte brandet.

Nu har en anden af tidens største musikstjerner klar til at få sit merchandise helt ud til masserne. Post Malone har nemlig givet H&M’s designere lov til at lave en minikollektion bestående af otte beklædningsdele – fra de mere almindelige t-shirts, sweatshirts og hoodies til en kortærmet skjorte og en denimjakke.

Grafikken er i den dystre ende af rapperens visuelle univers med en flyvende gargoil og et slags negativt, øjenløst print af hans ansigt med de genkendelige tatoveringer. Kollektionen skulle være til salg i udvalgte butikker, der fører Divided Blue til mænd (hvilket er 51 danske butikker ifølge H&M), mens den kommer til salg online den 3. december (Update: Kollektionen er nu online). Prisniveauet skulle lige imellem 149 og 399 kroner.

Og så kan man jo gå rundt i sit nye merchandise, mens man glæder sig til Post Malones koncert på Tinderbox næste år.

Læs også: Mø kæmper for grundvandet med nyt samarbejde og merchandise-kollektion

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af