Sugababes – charmerende poptøser

4 6

‘Round round baby, round round
Spinning out on me
I dont need no man
Got my kicks for free
We’ll ride still fired on the beat down low
I dont need nobody but my honeys when i go’

Med det fængende omkvæd fra et af deres største hits, suppleret af et mellemspil med bandpræsentation, slagbas, kækt mikrofonstativlir – sikkert inden for grænserne af, hvad der er tilladt uden der bliver behov for ‘parental advisory’ – balleklask, smil og masser af ukrukket overskud præsenterede den smukke, engelske trio, Sugababes, sig for første gang live i Danmark.

Det var en kort koncert – kun godt en time – men en stabil og sikker performance med lige præcis de gode korarrangementer, vokale solopræstationer og det solide backingband der gør, at det ikke blot bliver banal tyggegummipop, men en koncertoplevelse af de bedre, hvor de mange medbragte forældre ikke behøvede at føle sig for fine til at være til stede. Og så har Sugababes et pop-repertoire af de mere solide på melodisiden med bl. a. ‘Overload’ som et af de virkelig stærke numre.

Der er selvfølgelig synkron-koreografi og en genert dreng på scenen, som de tre piger kan make out med for øjnene af hans storgrinende venner – men Sugababesne har faktisk for travlt med at performe, være sammen på scenen og flirte med publikum til at det bliver helt timet – og det bliver på en eller anden måde også til en charme i sig selv at tre piger som langtfra er tynde som siv, som tidens modeidealer ellers foreskriver – står og sjasker lidt med armene og kigger spørgende på hinanden midt mellem to serier, mens de BARE synger godt.

Glæd dig, til de kommer igen!

Koncert.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af