Twin Sister

Brooklyn-baserede Twin Sister har de bedste intentioner. Alligevel er bandet kommet til at sige, at de gerne vil lave musik, som gør det komfortabelt for dig at være din kæreste utro. Men lige så frastødende som det lyder, lige så sympatisk er bandets reelle output på disse to ep’er, der nu udgives samlet. Forhåbentlig som en appetitvækker til det debutalbum vi endnu har til gode.

Og mundvandet løber så afgjort. Underspillede helte som Stereolab og Fleetwood Mac har i hvert fald på ingen måde levet forgæves. Det står klart på formfuldendte numre som ‘All Around and Away We Go’, ‘I Want a House’ og den blærede åbner ‘The Other Side of Your Face’. Her forener Twin Sister deres ungdommelige sløvsind med benhård ambition, og tilsat spidsfindige tekster om ofte svigefuld kærlighed bliver kvintetten til et navn, man virkelig skal holde øje med. For hvem kan andet end at elske en vidunderligt doven, men hengiven kærlighedssang med titlen ‘Dry Hump’?

Men selv om takterne er gode, så er der også svipsere, og især den blåøjede folk-bagatel ‘Nectarine’ er inderligt ligegyldig. For ind imellem lyder bandet stadig som om, de tvivler på, hvor de skal hen. Og det burde de faktisk slet ikke.

Twin Sister. 'Vampires With Dreaming Kids/Colour Your Life'. Album. Double Six/Playground.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af