Twin Sister

Hør hele albummet HER

Der gemmer sig en kølig perfektion dybt inde i musikken på amerikanske Twin Sisters debutalbum. Sangene er indpakket i gedigen studievellyd, og der dyrkes en nærmest steril maskinfetich prydet af forsanger Andrea Estellas sært artistiske sangstil. Lyt blot til bandets nærmest følelsesberøvede flirten med bedaget teknologi. Her er gammeldags trommemaskiner i hobetal, svævende 80’er-synth af den mere mekaniske slags, og så tages sampleren i brug flere steder.

Ja, det er faktisk lidt skæmmende, når Estella godt og vel halvvejs inde i albummet flyver en tur ud i verdensrummet for at søge efter sin udkårne. »It’s time to land through the sky / I’d be there by now to see where you live«, synger hun på ‘Space Babe’ omgivet af bastante trommeprogrammeringer, reverb-indhyllede guitarlinjer og florlette synthflader.

‘In Heaven’ er et kontrolmanisk album fokuseret på at skabe stilfuldt design. Og det kunne have gået grueligt galt, hvis ikke det fungerede så godt, som det rent faktisk gør. Her er mange decideret fine sange, som låner behændigt fra et utal af genrer og tidsepoker. Man kan ane laber 80’er-eyelinerpop på ‘Space Babe’ og ‘Kimmi in a Rice Field’ med deres digitalt svungne melodilinjer. ‘Stop’ og ‘Bad Street’ nikker elegant til stilig newyorker-disco, og så anes der støvede roadmovie-referencer på ‘Spain’
.
Der er enkelte fejltrin undervejs. Især på de numre, hvor sangskrivningen ikke rigtigt står mål med stilreferencerne. Men det kan ikke benægtes, at Twin Sister har begået et medrivende debutalbum, som spår en lys fremtid for disse amerikanske moderobotter.

Twin Sister spiller en Soundvenue Session i Lille Vega den 28. oktober.

Twin Sister. 'In Heaven'. Album. Domino.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af