‘Weird Al’ Yankovic kommer til Danmark for første gang

‘Weird Al’ Yankovic kommer til Danmark for første gang

Har du altid hungret efter at høre parodier som ‘White & Nerdy’, ‘Eat It’ og ‘Amish Paradise’ live? Så kan du nu ånde lettet op. Kongen af mockpop, ‘Weird Al’ Yankovic, har netop annonceret sit første besøg nogensinde på dansk grund. Han giver koncert i Store Vega den 28. september.

Manden døbt Alfred Matthew Yankovic har gennem tiden solgt mere end 12 millioner album, men fik sidste år sit første nummer et album i USA med ‘Mandatory Fun’, der bestod af 12 sange og otte medfølgende videoer. Her kunne man blandt andet finde sange som Iggy Azalea-parodien ‘Handy’.

Læs også: Video: Weird Al og Conan O’Brien brillerede ved ’The Simpsons’ jubilæumsshow

Billetsalger starter den 30. januar kl. 10.00 via Billetlugen.

‘Weird Al’ Yankovic (US)
28. september
Store Vega, København V
Billetpris: 300 kr.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af