Video: Drake er inderlig og eftertænksom i den nye kortfilm ‘Jungle’

Drakes Toronto-rødder har altid spillet en central rolle i hans musik, også selv om han er blevet nødt til at bruge mere og mere tid væk fra sin canadiske fødeby. I den nye 14 minutter lange kortfilm ‘Jungle’ sender Drizzy en hyldest til byen og teaser samtidig for sit kommende album, ‘Views from the 6’.

Filmen starter med Drake, der i en bil på vej ud af byen fortæller, at alt ikke er, som det plejer: »Det er sindssygt. Hele energien herude ændrer sig«. Det er en eftertænksom og inderlig Drake, vi møder i ‘Jungle’:

»Jeg går fra at balancere følelserne herude til at balancere min egen forstand. Jeg drikker mere. Jeg ryger mere. Vi bliver oppe, til det er så sent, at det er tidligt«.

Der er ikke nogen decideret handling at forholde sig til i filmen – vi oplever Drake komme hjem i glimt gennem hans øjne. Undervejs støder vi på OVO-crewet, den hyppige samarbejdspartner Noah ’40’ Shebib og en ung Drake med stort krøllet hår og hang til Wyclef Jean.

‘Jungle’ er formentlig tænkt som en slags teaser for ‘Views from the 6’, for efter seks minutter bliver vi introduceret til en lydbid fra et endnu ikke hørt Drake-track. Måske rapperen snart har lyst til at indvie os i, hvad han har gang i.

Læs også: Hvem vinder årets hiphopkrig – Drake, Kendrick eller Kanye?

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af