Video: Father John Misty kritiserer det amerikanske sygehusvæsen i ‘I Love You, Honeybear’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Joshua Tillman udsendte tidligere på året en af årets hidtil bedste album med sin anden Father John Misty-plade ‘I Love You, Honyebear’. Nu har titelnummeret fået en musikvideo, der fortsætter kritikken af det amerikanske samfund.

Hvor ‘Bored In the USA’ var et satirisk pletskud, er videoen til ‘I Love You, Honeybear’ mere direkte i sin kritik af det amerikanske sygehusvæsen. Tillman kalder selv videoen »et portræt af en almindelig dag i to ambulanceredderes liv«.

I videoen ser man to fulde ambulancereddere, der fjoller rundt bag i en ambulance, da de bliver kaldt ud for at redde Tilman og hans kone Emma Tillman fra et gaslæk i deres hjem. De to sløsede ambulancereddere spilles af Brett Gelman (The Other Guys) og Susan Taylor (Greenberg).

Father John Misty spiller på årets Roskilde Festival, men kan også opleves i mere intime rammer, når han til november tager satiren med til København og Store Vega.

Læs også: Interview: Father John Misty om ironi, sociale medier, religion og dåselatter

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af