Hør ny version af Paul McCartney og Michael Jackson-samarbejdet ‘Say Say Say’ – med nye MJ-vokalspor!

Hør ny version af Paul McCartney og Michael Jackson-samarbejdet ‘Say Say Say’ – med nye MJ-vokalspor!

I starten af 80’erne samarbejdede eks-Beatlen Paul McCartney og datidens absolut største popstjerne Michael Jackson. McCartney medvirkede på sangen ‘The Girl Is Mine’ fra Jacksons klassiske ‘Thriller’-album, ligesom Jackson medvirkede på ‘Say Say Say’ og ‘The Man’ fra McCartneys ‘Pipes of Peace’-album fra 1983, der netop er blevet genudgivet med en lang række officielle bonusnumre fra Macca.

‘Say Say Say’ blev et verdensomspændende hit (og Jacksons 17. top-ti hit inden for et år!), og i anledning af genudgivelsen er en ny version med hidtil uudgivne vokalspor fra Michael Jackson kommet ud. Her er rollefordelingen anderledes – MJ åbner eksempelvis første vers, hvilket han ikke gør i originalen. På genudgivelsen varer sangen hele syv minutter i stedet for de originale fire, men en kortere version er også offentliggjort og akkompagneret af en ny musikvideo, som du kan se nedenfor.

Videoen er instrueret og koreograferet af Ryan Heffington, der også har arbejdet sammen med Sia og Lady Gaga. Du kan også se den originale video fra 1983 nederst og sammenligne de forskellige versioner.

Læs anmeldelse: Paul McCartney på Roskilde Festival

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af