Lyt: Robyn og Metronomy mødes på nyt, legesygt track ‘Hang Me Up To Dry’

Lyt: Robyn og Metronomy mødes på nyt, legesygt track ‘Hang Me Up To Dry’

For to års tid siden slap Metronomy med ‘Love Letters’ deres hidtil stærkeste album. Nu er det endelig tid til de britiske electropop-briters efterfølger i form af deres femte album, ‘Summer 08’, der er klar til udgivelse på fredag. Fra albummet finder vi blandt andet denne dugfriske, lille perle, ‘Hang Me Up To Dry’, som har Robyn med på vokal.

Bagmanden bag Metronomy, Joseph Mount, præsenterede det nye nummer i Zane Lowes Beats 1-show, hvor han også knyttede et par kommentarer til samarbejdet med Robyn: »Hun har bare denne utrolige, enestående stemme i popmusik, som du nu kan høre alle vegne. Du hører den i Lorde- og Taylor Swift-sange. Hun startede denne her ting, som er alle vegne nu. Jeg elsker hendes stemme og at have den i min musik føles godt«.

»Som jeg forstår det, blev hun involveret i popmusik, da hun var 16 år gammel. Jeg tror, hun tog de oplevelser og besluttede, at hun ville være en chef, i bund og grund, og siden da har hun haft kontrol over alting«.

»Du kan høre det på alle hendes plader, det er bare en meget direkte lyd. Det er også denne her svenske pop-ting, som jeg prøvede at tale med hende om. Der er en utrolig historie i svensk popmusik, og there you go, nu har de gjort det igen«.

Læs også: Mø gør status på sit vilde koncertår: »Coachella var helt fucked up crazy«

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af