The Strokes indtager Jimmy Kimmel – se dem optræde med den nye ‘The Threat of Joy’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der var dømt fuldkommen klassisk Casablancas, da Julian og hans The Strokes i går indtog Jimmy Kimmels skrå brædder. Sidste måneds ep ‘Future Present Past’ bidrog med aftenens nummer i form af den stærke single ‘Threat of Joy’.

Casablancas går rent igennem i bedste rock’n’roll-stil med solbriller og dramatiske gimmicks – så som at smide de omtalte briller under linjen »Ah baby, why is it so hard to read the sentence in my eyes?«

Se med i toppen.

Læs også: Her er 12 koncerter du skal opleve i august – inkl. Travis Scott, Massive Attack og masser af Strøm

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af