Oplev den frembrusende r’n’b-sangerinde Kehlani til en Soundvenue Session

Oplev den frembrusende r’n’b-sangerinde Kehlani til en Soundvenue Session

Hun har levet og åndet musik hele livet, og Kehlani kan allerede som 21-årig skrive et hav af bedrifter på sit CV: En Grammy-nominering, to succesfulde mixtapes og samarbejder med Chance the Rapper, Zayn, Justin Bieber og Pusha T.

Nu kan den amerikanske r’n’b-sangerinde opleves på dansk grund, og vi er stolte over i samarbejde med LiveNation at præsentere hendes debutkoncert i Danmark.

Kehlani giver en Soundvenue Session i Amager Bio den 12. marts.

Historien om Kehlanis musikkarriere starter faktisk et finurligt sted, for som 14-årig stod hun i front for pigegruppen PopLyfe, som endte på fjerdepladsen i ‘America’s Got Talent’. Det endnu dog i kontraktmudder, og efter en håndsrækning fra rapperen Nick Cannon (som også var vært på talentshowet) begyndte hun at lave sin egen musik.

Det har resulteret i de to roste mixtapes ‘Cloud 19’ (2014) og ‘You Should Be Here’ (2015), som tidligere på året var nomineret til en amerikansk Grammy for ‘Best Urban Comtemporary Album’ – hun tabte dog til The Weeknd. I år var hun også med på ‘Suicide Squad’s storsælgende soundtrack med ‘Gangsta’.

Kehlanis karakter og personlighed er det, der skiller hende ud. Hun har ikke haft en helt nem opvækst, hvilket til tider udmunder i barske tekster over den bløde r’n’b og hoppende neo-soul.

Næste skridt er debutalbummet ‘SweetSexySavage’, der udkommer den 27. januar. Seneste single derfra er ‘Advice’, som vi kårede til Top Track i sidste uge.

Læs mere om koncerten på Facebook HER.

Kehlani (US)
12. marts
Amager Bio
Billetpris: 225 kr. (Billetsalget starter 14. december kl. 10.00)

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af