London Grammar udgiver første single i tre år – hør den intense ‘Rooting For You’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

London Grammar gjorde rigtig fin figur med debutalbummet ‘If You Wait’ fra slutningen af 2013, men den britiske trio har faktisk ikke givet lyd fra sig siden da.

Det bliver der lavet om på nu med ‘Rooting For You’, der fortsætter i gruppens sælsomme og sarte popunivers, der til tider lyder som en mere dramatisk udgave af The xx – især takket være Hannah Reids mageløse stemme.

‘Rooting For You’ er ude på streamingtjenester, men er også udkommet i form af ovenstående live-video, hvor Reid folder stemmeregisteret ud foran et mindre symfoniorkester.

Hertil skal det lige nævnes, at selv om trioen har været væk fra rampelyset, så har deres 2013-single ‘Strong’ altså fundet vej til ‘Skam’s soundtrack.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af