Premiere: First Hate fyrer op for mundharmonikaen på den fantastiske ‘The One’

Jeg har altid elsket Depeche Mode og New Order, så First Hates 80’er-klingende synthpop har fra start ramt en nostalgisk indgang i mine ører. Anton Falck Gansted og Joakim Nørgaard har flere stærke sange på samvittigheden, men den nye single ‘The One’ kunne meget vel være min favorit.

Filmiske strygersekvenser, iltert housepiano, kvindeligt ‘na-na’-kor og en ret fantastisk mundharmonika, der driver værket frem. First Hate får pakket utroligt mange elementer inde i fire et halvt minuts musik, men det føles stadig sammenhængende og rammer perfekt den der åre af melankolsk dansemusik, som samtidig er så euforisk, at man ikke kan lade være med at hæve armene i vejret.

‘The One’ stammer fra First Hates kommende debutalbum ‘A Prayer For the Unemployed’, som er sat til at udkomme den 12. maj. Singlen er ledsaget af en video instrueret af Anton Falck selv.

Duoen spiller i Lille Vega den 13. maj, på Roskilde Festival og sidst, men ikke mindst, til vores Spot Festival pre-party den 4. maj på Radar, som arrangeres i samarbejde med s!b!p!.

Læs mere om Spot-festen HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af