Ny fremtidsfestival i Kødbyen afslører det fulde musikprogram – holdet fra Trailerpark står bag

Ny fremtidsfestival i Kødbyen afslører det fulde musikprogram – holdet fra Trailerpark står bag
Værket.

Den 15.-17. juni er der premiere på et nyt fremtidsevent i Kødbyen. Arrangementet hedder Made In Space, som over tre dage kommer til at folde sid ud med musik, talks, workshops, performances og paneldebatter.

Holdet fra Trailerpark Festival og fremtidslaboratoriet SPACE10 står bag det nye event, hvis fremmeste mission er at undersøge, hvordan fremtiden kommer til at se ud, og hvordan vi kommer til at leve, arbejde og bo i de kommende år.

Nu har Made In Space afsløret hele sit musikprogram, som kommer til at folde sig ud over fem forskellige locations i Kødbyen.

Britiske Emma-Jean Thackray blander trompet og jazz med futuristiske beats, mens islandske Halldór Eldjárn præsenterer værket Poco Apollo, hvor en specialbygget robotharpe fortolker stemningen i 15.000 billeder taget fra Apollo-missionen.

Hertil er der australsk house fra Harvey Sutherland & Bermuda, progrock fra Værket og storladen electropop fra Irah, mens Esben Weile Kjær kuraterer en scene med Goodiepal, Sufie Elmgreen og Mira Winding.

Liveartister tæller desuden Uffe, Ellis May, rRoxymore, Alvarado og Douglas Dare, mens Made In Space også har booket et stort hold af dj’s ind: Christian D’or, Hawsfabrikken, Josefinity, Drøm, Fruit, Asger Nørregaard, Kajsa og Infinite Waves.

Made In Space byder i alt på 20 foredrag, 18 musikoplevelser, 16 performances, 14 paneldebatter, ti talent-showcases, ni workshops og fire specielle SPACE10 lab-sessions.

Made In Space
15.-17. juni
Kødbyen
Billetpris: 875 kr. for en partoutbillet (det er også muligt at købe billetter til enkelte dage samt specifikke events)
Læs mere om Made In Space på Facebook

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af