Se Harry Styles lege Rihanna i live-cover af ‘Wild Thoughts’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Harry Styles har efterhånden flere cover-numre på samvittigheden: Fra Fleetwood Macs ‘The Chain’ til Kanye Wests ‘Ultralight Beam’. Nu er endnu et cover fra det tidligere One Direction-medlems besøg i BBC’s Live Lounge blevet sluppet løs på Youtube, og her tackler han et af de allerstørste hits fra 2017: DJ Khaleds ‘Wild Thoughts’, der oprindeligt får sine vokaler fra Rihanna og Bryson Tiller.

Styles tager sig naturligvis af alle vokalerne, mens selve nummeret bliver en mere poprocket udgave end den hiphop-lænende original. Selvfølgelig med den Santana-samplende guitarlir intakt.

Harry Styles gæster Danmark til marts, og at dømme ud fra hans seneste setliste – 8. december i Japan – kan man nok godt forvente et par covers i Royal Arena. Her spillede han nemlig Fleetwood Mac, Little Big Town og Ariana Grande – men altså ingen ‘Wild Thoughts’.

Læs også: Carpool Karaoke: Se Harry Styles og James Corden spille ømme ‘Titanic’-scener og skråle til ‘Hey Ya!’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af