Her er ugens syv fedeste fester – limbo, ung trap og søndagssoul

Vi guider som altid til de bedste festtilbud i nattelivet.
Her er ugens syv fedeste fester – limbo, ung trap og søndagssoul
Foto: Victor Jones/Soundvenue

House-freaks fester i Kødbyen
En af Jolenes faste festleverandører er Hawsfabrikken, der – rigtig gættet – har en forkærlighed for house, der gerne mikses op med disco, afro, broken beat og andet godt. Fredag fyrer de op under deres første arrangement i 2018, hvor Dee Brown og Mads Bjerregaard støber kuglerne til dansegulvet.

Hawsfabrikken – 1st 2018 edition
Fredag den 9. februar
Jolene
Læs mere om festen på Facebook


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Tryk på kedlerne på Culture Box
Er du elektronisk feinschmecker, kan du godt begynde at glæde dig til på fredag. Her har Culture Box nemlig endnu en gang anrettet en tillokkende festmenu.

Plakaten toppes af israelske Guy J, der det seneste tiår har opbygget et internationalt navn med sit miks af hypnotisk house, techno og ambient. Han bakkes op af lokale Tim Andresen i Black Box. I Red Box er der fint besøg fra Italien i skikkelse af Shield, der holder showcase for sit label Rebirth, hvor label-kammeraten Nandu også deltager i løjerne.

Culture Box: Guy J / Tim Andresen / Shield / Nandu
Fredag den 9. februar
Culture Box
Læs mere om festen på Facebook


Discoteca Kontrèt
Ingen regler og ingen begrænsninger er budskabet fra konceptet Discoteca Konkrèt, som fredag holder første omgang af den nye klubaften i Operaen på Christiania. Her vil altid være livemusik, og denne aften står Madchester-inspirerede Flawless Victory og Crewnekc på scenen, mens Alfredo92 og Cool Breeze tager sig af dj-tjansen.

Discoteca Konkrèt
Fredag den 9. februar
Operaen
Læs mere om festen på Facebook


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Find din indre limbodanser frem
Er du frisk på at krølle kroppen ekstra meget sammen, kan du med fordel slå et smut forbi Absalon på lørdag. Her kan du komme til ’Limbo Party’, hvor der bliver rig mulighed krænge lemmerne under den lavt hængende pind. Den musikalske side af sagen er lagt i hænderne på den rutinerede pladevender Rasmus Schack.

Limbo Party
Lørdag den 10. februar
Absalon
Læs mere om festen på Facebook


Skarp duo svinger plader på Natbar
Det er efterhånden svært at skrive nogle positive ord om Natbar, som endnu ikke er blevet ytret. Klubben i Bremens kælder formår som få andre steder at tage nogle relativt store lokaler og gøre dem både hyggelige og til et sted, hvor dansegulvet er i fuld fokus.

En stor del af æren skal naturligvis tilfalde stedets håndfaste udvalg af dj’s, som altid består af træfsikre pladevendere med smag for at servere kræs og genkendelig i en svedig cocktail. Denne lørdag står Gisli Galdur og disco-kongen Christian d’Or for soundtracket.

Natbar
Lørdag den 10. februar
Bremen Teater
Læs mere om festen på Facebook


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Tung og ung trap på Rust
Har du brug for nye hiphop-vitaminer, bør du tjekke ind på Rust på lørdag. Her står bloggen Spotters bag en aften, hvor de har hentet det unge dansk/engelske raptalent Flexlikekev til Nørrebro. MadManMax og TrapRig Entertainment giver også klubkoncerter, mens Naima, J.J. Wild og Cecil Kamah dj’er.

Rust Natklub & Spotters
Lørdag den 10. februar
Rust
Læs mere om festen på Facebook


Søndagsfest med flødesoul
Hvis du ikke er færdig med at feste på søndag og kan lide soul og r’n’b med høj flødeprocent og solid basbund, så har Stengade det perfekte tilbud til dig. På ugens sidste aften står dj-crewet Firehouse nemlig bag eventet ’100% Pure Soul & R’n’b Night’, hvor de lufter favoritter med Mariah Carey, Whitney Houston og Toni Braxton.

Fire & Desire – 100% pure soul & r’n’b night
Søndag den 11. februar
Stengade
Læs mere om festen på Facebook

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af