Hør Baby In Vains drømmende cover af Metallica-klassikeren ‘For Whom the Bell Tolls’

Hør Baby In Vains drømmende cover af Metallica-klassikeren ‘For Whom the Bell Tolls’
Baby in Vain. (Foto: Nikolaj Thaning)

Baby in Vain har offentliggjort et cover af den klassiske Metallica-sang ‘For Whom the Bell Tolls’, som har haft premiere gennem selveste Billboard.

Den danske rocktrio fortæller Billboard om nummeret:
»Vi havde lyst til at lave et cover for at udfordre os selv, og siden Lars Ulrich, Danmarks tabte søn/trommeslager, dukkede op til vores releasekoncert i august, blev det naturligvis nødt til at være en Metallica-sang. Vi lyttede til den ene fede sang efter den anden, og det var ikke et let valg at foretage. Til sidst besluttede vi os for ‘For Whom The Bell Tolls’, fordi vi syntes den havde et lækkert riff og en melodi, vi kunne gøre noget spændende med«.

På Baby in Vains udgave er det fyldige guitarriff blevet mere skramlet og markeret, mens vokalen er blevet mere drømmende og æterisk. Nummeret befinder sig et sjovt sted mellem shoegaze og stonerrock, og hvis man ikke lige skulle kende Metallicas original, ville man næppe gætte, at nummeret oprindeligt havde været thrash metal.

Baby in Vain udgav sidste år deres debutalbum, ‘More Nothing’, som vi udnævnte til at være et af sidste års bedste danske album. Siden udgivelsen har de fået en vis international medvind, og nu åbenbart nok til at et anerkendt internationalt musikmedie som Billboard giver premiere på et af deres numre.

Gruppen spiller på årets Roskilde Festival til sommer, og i starten af marts giver de koncerter på Posten, Radar og Lille Vega.

Læs anmeldelse: Baby in Vain ‘More Nothing’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af